Bank Norwegian

För oss svenskar kanske Norwegian mest är känt för sina lågprisflyg men Bank Norwegian (som ingår i samma koncern) är precis som flygbolaget ett framgångsrikt företag. Bank Norwegian fokuserar på utlåning och sparande och erbjuder sparkonton, generösa privatlån och vettiga kreditkort som passar extra bra för dig som ofta är ute och reser.

Små och stora lån

Norwegians privatlån är ovanligt flexibla när det gäller lånebelopp, vare sig du bara behöver låna 5000 kr eller hela 400 000 kr kan du göra det hos Norwegian. Deras minsta lånebelopp är 5000 – 15000 kr lägre och deras största lån är 50 000 kr högre än vad de flesta privatlån brukar vara på. De frågar inte heller vad du ska han pengarna till när du lånar så du kan i praktiken använda det till vad du vill, till exempel bilinköp, möbler, renovering eller resor.

Vettigt kreditkort för dig som flyger med Norwegian

Norwegian Kreditkort passar bra för de flesta som vill ha ett flexibelt kreditkort men det är extra bra för dig som ofta flyger med deras flygbolag. Dessa förmåner får du om du skaffar deras kreditkort:

  • Du får upp till 20 % bonus på dina flygresor hos Norwegian och 1 % i bonus på alla dina andra inköp du gör med kortet. Med bonusen kan du bland annat köpa flygresor hos Norwegian.
  • Upp till 45 dagars räntefri kredit.
  • Maxkredit på 100 000 kr.
  • Inga avgifter på inköp vare sig i Sverige eller utomlands. Det har inte heller någon avgift för uttag utomlands men har ett valutapåslag på 1,75 %.
  • Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår.