Freedomfinance

Freedom Finance är ingen bank utan en lånförmedlare som vaskar fram det billigaste och bästa lånet åt dig. Det spelar ingen roll om du är ute efter ett privatlån, bolån eller billån. Freedom Finance fixar det eftersom de samarbetar med ett 20-tal banker. En annan fördel med Freedom Finance är att även du som har lyckats dra på dig en eller flera betalningsanmärkningar har möjlighet att få låna.

Privatlån – även för dig med betalningsanmärkning

Det är ytterst ovanligt att man får ta ett privatlån om man har en enda betalningsanmärkning men det är faktiskt inte alls omöjligt om du vänder dig till Freedom Finance. Om du har betalningsanmärkningar kan du få låna upp till 100 000 kr som ensam sökande och 150 000 om du har en medsökande, bara du tjänar minst 110 000 kr/år och inte har några skulder hos kronofogden. Andra får låna upp till 400 000 kr.

Bolån – även med skuldsaldo

Oavsett du har skulder hos kronofogden eller inte så fixar Freedom Finans fram ett förmånligt bolån åt dig, men om du har ett skuldsaldo hos kronofogden måste du öka ditt bolån så du kan lösa dina skulder med lånet. Sedan är din bostad bankens säkerhet för hela ditt lån. Du behöver inte låna mer än 100 000 kr när du vill ta ett bolån men du får låna upp till 85 % av bostadens värde.

Freedom Finances Billån

Naturligtvis kan du ta ett privatlån om du ska köpa bil men du kan även ansöka om ett vanligt billån hos Freedom Finance. Om du har en god ekonomi kan du få en riktigt låg ränta men du måste bekosta 20 % av bilens inköpsvärde själv, däremot får du köpa bilen av vem som helst.

Ferratum

Ferratum var en av de första i Sverige med att erbjuda snabba små lån. Redan 2005 började de erbjuda smslån och de har numera över 1 500 000 nöjda kunder i 20 länder. Ferratum är en utmärkt långivare för dig som behöver snabba pengar och för dig som har betalningsanmärkningar, samt för dig som vill ha en helt flexibel återbetalningstid.

Snabba lån med flexibel återbetalning

Tidigare betalade man av på Ferratums smslån under de sedvanliga 1 – 3 månaderna, men numera har lånet inte någon bestämd avbetalningstid. Det enda du behöver bestämma dig för när du gör din ansökan är hur mycket du ska låna, sedan betalar du minst 400 kr i månaden tills lånet är betalt. Det här är såklart bra för dig som kanske inte har råd att betala av på lånet så snabbt eller inte riktigt vet hur lång avbetalningstid du behöver, men om du tar ett lite större sms lån bör du inte betala av på det under för lång tid för då blir lånet dyrt. Ferratum erbjuder även ett avgifts- och räntefritt smslån på 4000 kr men detta lån måste betalas tillbaka inom 30 dagar, annars blir det inte gratis längre.

Om du har ett Nordea-konto får du pengarna direkt efter att din ansökan har beviljats under Ferratums generösa kontorstider, det gäller även på helgen.