Gratis smslån

Det finns inget annat lån som är så snabbt som ett smslån. Du får svar på din ansökan direkt och lånet kan betalas ut inom en kvart om du har samma bank som långivaren, annars får du pengarna inom någon timme om du ansöker på dagen. Det finns inte heller något annat lån som är helt gratis. Ja, du hörde rätt, det finns faktiskt gratis smslån.

Inga räntor och avgifter

Ett gratis smslån är verkligen helt gratis. När du tar ett gratis smslån betalar du ingen ränta alls, ingen ansökningsavgift, ingen uppläggningsavgift och inga andra dolda avgifter tillkommer. Det kostar alltså inget att ansöka, kostar inget att få lånet utbetalt och du betalar bara tillbaka exakt lika mycket som du har lånat.

Inga hållhakar

Det ställs inte några speciella krav på dig när du tar ett gratis smslån, du måste inte låna hos smslångivaren igen eller uppfylla några liknande krav. Det enda kravet som ställs på dig är att du betalar tillbaka på lånet innan lånetiden är slut.

Belopp och återbetalningstid

Det minsta gratis smslånet är på 500 kr och det största på 6000 kr. Det finns även gratis smslån på andra belopp såklart.

Ett gratis smslån på 500 kr brukar ha en lånetid på 14 – 15 dagar och de större gratislånen har normalt en återbetalningstid på 30 dagar. När du ska betala tillbaka på ditt smslån betalar du tillbaka allt på en gång. Om du vill låna gratis och inte är helt säker på att du kan betala tillbaka i tid ska du antingen avstå från att låna eller så väljer du en smslångivare som kan erbjuda en förlängning av lånet, men tänk på att lånet då upphör att vara gratis. Så om du vill låna gratis måste du alltså betala tillbaka i tid.

Så får du ett gratis smslån

När du vill ta ett gratis smslån ansöker du precis på samma sätt som du gör när du ansöker om ett vanligt smslån och lånet har även samma krav. Du fyller i din ansökan, får svar direkt och lånet betalas ut samma dag om du ansöker på dagen eller nästkommande bankdag om du ansöker på kvällen eller helgen. Om du har samma bank som långivaren betalas pengarna ut direkt. Efter att du har tagit ditt gratis smslån får du en faktura som du betalar in innan lånetiden är slut.