Icabanken

ICA Banken är en utmärkt bank som erbjuder en mängd olika lån och krediter med mycket förmånliga räntor. Det enda de inte erbjuder är riktigt små lån men då kan deras kreditkort vara ett vettigt alternativ. Hos ICA Banken kan du även öppna ett sparkonto, placera pengar i fonder och teckna försäkringar. Det är alltså en mycket komplett bank vi talar om.

Billigt privatlån

Om du tar ett privatlån hos Ica kan du låna mellan 20000 och 350 000 kr i 3 – 12 år. Räntan sätts individuellt precis som med alla andra privatlån, om du har en god betalningsförmåga kan den till och med hamna under 4 % vilket är riktigt lågt. ICAs privatlån passar bra för all slags konsumtion, även för inköp av bil, båt och MC.

Förmånligt bolån med snabb avbetalning

Hos ICA Banken får du låna upp till 85 % av bostadens värde, vilket är normalt när det handlar om bolån. Om du bekostar 70 % eller mer av bostadens värde med bolånet måste du emellertid betala av lånet på 15 år och göra en rak amortering, så om du tycker det blir lite tufft bör du se dig om efter ett annat bolån. Du kan låna till bostadsrätter, villor och fritidshus så länge köpet förmedlas av en mäklare.

Bästa kreditkortet

ICAs kreditkort är ett av de bästa på marknaden för oss vanliga konsumenter.

  • Om du tar ut pengar utomlands får du inga valutapåslag och behöver inte betala någon avgift för uttaget.
  • Upp till 60 dagars räntefri kredit.
  • Låg ränta.
  • Bonus på alla inköp.
  • Reseförsäkring ingår.

Det är alltså ett perfekt kreditkort för familjen och för den som är ute och reser mycket.