Klicklån

Klicklån har placerat sig i mellansegmentet när det gäller lån. Deras minsta lån (5000 kr) är inte lika litet som de minsta smslånen är och deras största lån på 40 000 kr är inte alls lika stort som ett vanligt privatlån men de är ändå bra mycket större än vanliga smslån. Vi på låna24.se anser att Klickslåns lån snarare är ett privatlån än ett smslån eftersom det även har en avbetalningstid på 1 – 6 år.

Snabbaste privatlånet?

Frågan är om det finns någon annan långivare som betalar ut ett privatlån så snabbt som Klicklån gör. Om du gör din ansökan innan kl. 11.00 en vardag sitter pengarna förmodligen på ditt bankkonto redan samma dag, annars får du pengarna nästa bankdag, men du måste signera ditt låneavtal med e-leg eller Bank ID om du vill att det ska gå så här snabbt. Svar på din ansökan får du direkt på skärmen, så om du behöver en lite större summa snabbt kan Klicklån vara långivaren för dig.

Flexibelt lån

Oavsett hur stort eller litet lån du tar väljer du själv hur lång låneperiod du ska ha. Du kan till exempel låna 10000 kr i 6 år eller 40000 kr i 1 år, men om du inte har en mycket god betalningsförmåga tvivlar vi på att du får lägga upp deras största lån på ett enda år. I vilket fall som helst är flexibiliteten stor. Du kan även lösa lånet eller göra extraamorteringar när du vill.