Onea

Onea är helt klart en av Sveriges bästa långivare av små lån. De är snabba, seriösa och deras smslån är bland de billigaste på marknaden. Dessutom erbjuder de lån på ända upp till 25 000 och en låneperiod på 1 – 24 månader. Onea ägs av 4finance AB som har distribuerat över tre och en halv miljon små konsumentkrediter i norra Europa och är en av de största smålåneföretagen här i Norden. Det här är alltså en väletablerad långivare som du kan lita på, 2 500 000 kunder kan väl inte ha fel, eller hur?

Därför ta ett lån av Onea

  • Låga lånekostnader, framförallt när det gäller smslån på 6000 till 15000 kr. Där är de riktigt billiga när det gäller den här sortens lån.
  • Flexibel och generös låneperiod. Du kan ta ett lån på de sedvanliga 30, 60 och 90 dagarna men du kan även välja en låneperiod på ändå upp till 24 månader om du vill. Även om du väljer en längre avbetalningstid kan du lösa lånet i förtid om du vill.
  • Snabba utbetalningar om du har ett Nordeakonto, då får du dina pengar direkt. Det gäller även på helgen. Observera att kontoret har öppet ända till 21:00 på vardagar och 18:00 på helger, så du kan alltså få dina pengar ganska sent på kvällen.
  • Onea tar ingen UC utan gör det hos kreditupplysningsföretaget Creditsafe istället.