Sms lån direkt

Sedan smslånen kom till Sverige på 2000-talet har de vänt upp och ner på kreditmarknaden. Tidigare tog det flera dagar, ofta minst en vecka, innan man fick sitt lån och så är det än idag när det handlar om vanliga privatlån, men inte när det gäller smslån. Numera kan du få ditt lån nästan direkt efter att du har gjort din ansökan. Inte nog med det, du kan även få in ditt lån på helgen och det är något som inte existerade förr.

Det är emellertid några villkor som måste uppfyllas för att du ska kunna få ditt sms lån direkt och de ska låna24.se kolla närmare på nu.

Förutsättningar för att du ska få ditt lån direkt

  1. Långivaren måste erbjuda direktinsättningar till sina kunders bankkonton.
  2. Du och långivaren måste ha era konton på samma bank för att en direktinsättning ska kunna ske. En direktinsättning, eller direktöverföring, innebär att pengarna hamnar på ditt konto i samma sekund som lånet betalas ut och det kan bara ske mellan två konton på samma bank. Du känner säkert till att det tar upp till en dag (ibland längre) innan mottagaren får sina pengar om du själv för över pengar till någon du känner som har en annan bank. Vanliga banker för direktutbetalningar är Nordea, Handelsbanken, SEB, Swedbank och Danske bank.
  3. Du kan bara få ditt smslån direkt om du ansöker när långivarens personal finns på plats eftersom någon måste handlägga lånet. Det här innebär att du måste ansöka under kontorets öppettider som brukar stå tydligt angivna på långivarens hemsida. En del betalar även ut pengar när kundservice är stängt men då anges det också.
  4. Ansök helst en kvart, halvtimme innan kontoret stänger så du kan vara säker på att ditt lån hinner handläggas.