Smslån med betalningsanmärkning

Inte nog med att det finns gratis smslån, det finns även sms lån som du kan ta trots att du har en eller flera betalningsanmärkningar. Det finns flera smslångivare som ger dig den möjligheten, men inte alla. Så det första du bör göra om du har betalningsanmärkningar är att kolla upp vilka långivare som beviljar lån med betalningsanmärkningar, såna långivare hittar du naturligtvis här på låna24.se.

Krav

För att du ska få ta ett sms lån med betalningsanmärkningar bör du för närvarande ha en stabil ekonomi. Du bör ha någon form av inkomst och helst tjäna 24 000 – 50 000 kr/år och du bör inte ha några kvarvarande skulder hos kronofogden. Normalt får du inte heller dragit på dig någon ny betalningsanmärkning under de senaste månaderna eller under det senaste halvåret. Smslångivarna brukar också ha en övre gräns för hur många betalningsanmärkningar du får ha, en del långivare har en generös gräns på 6 betalningsanmärkningar.

Förövrigt är det inget som skiljer ett sms lån med betalningsanmärkningar från andra smslån. Du får ingen högre ränta på grund av dina betalningsanmärkningar och betalar inga extra avgifter.

Varför får jag låna med betalningsanmärkningar?

En smslångivare föredrar att titta på nuet istället för att titta på din historia, för vad spelar det för roll om du hade ekonomiska problem för något år sedan om du har en stabil ekonomi idag? Det kan ju vara så att du var blev arbetslös och stod utan inkomst för några år sedan och därför fick svårt att betala dina räkningar. Det här är ingen som du borde straffas för idag, anser många smslångivare.

Det är ju också så att ett sms lån är ett litet lån vilket gör att smslångivarna inte riskerar några jättestora summor pengar när de beviljar sms lån trots betalningsanmärkningar. Dessutom betalas ett sms lån tillbaka inom en mycket kort tid och om du har en bra ekonomi just idag så är sannorlikheten stor att du även har det inom de närmsta månaderna.