Vivus

Vivus är en av Norra Europas största och bästa långivare av smslån. Vivus ägs av 4finance Group som numera har beviljat över fyra miljoner lån till två miljoner kunder runtom i Norden, Östeuropa, Spanien, UK och Canada. Det här är alltså en väletablerad och trygg långivare som du kan lita på. Hos Vivus kan du låna mellan 50 kr och 6000 kr som ny låntagare, upp till 9000 andra gången du lånar och upp till hela 16000 kr tredje gången. Avbetalningstiden är alltid på 30 dagar men smslånet kan förlängas vid upprepade tillfällen.

Riktigt billiga smslån

Vivus var faktiskt den första smslångivaren som började erbjuda helt gratis smslån till sina nya kunder, alltså lån som varken har någon ränta eller några avgifter. Än idag erbjuder de gratislån på 6000 kr med en avbetalningstid på 30 dagar, men även deras vanliga smslån har en ovanligt låg smslåneränta.

Snabba lån

Om du har ett bankkonto hos någon av storbankerna Nordea eller Handelsbanken kan Vivus föra över pengarna direkt till ditt bankkonto eftersom de också använder sig av dessa banker. Det tar högst 15 minuter efter att din ansökan har blivit beviljad.  Om du inte har ett bankkonto på någon av ovanstående banker får du ändå pengarna samma dag om din ansökan beviljas innan kl. 13:00 en vardag.